Aktuellt

Ny fastighet

15.12.2022

Fastigheten är byggd 2014 och har 15 ljusa och trevliga lägenheter fördelat på 5 våningsplan. Hiss finns. Balkonger finns till vissa lägenheter. Fin utemiljö med närhet till friluftsområde. Det finns 2st p-platser tillförordnat fastigheten.

Ny fastighet

18.11.2022

Under november har vi tillträtt vår tredje fastighet på Delsjövägen 3. Den är närmaste granne med vårt kontor på nummer 5A. Vi har inlett en genomgripande renovering.

Fastigheterna på Munkebäcksgatan är nu båda helrenoverade. De har fått nya tak, fönster och fasader. Färgmässigt har de ungefär samma kulör som fastigheten på Virginsgatan.

Nu är renoveringen klar i vår fastighet på Virginsgatan 4. Det blev 3 st enrummare och 8 st tvårummare. Ljusa och trevliga lägenheter där även vindslägenheter fick en speciell charm.

TAWI Fastigheter har förvärvat en ny fastighet på Svenslyckegatan 13. Fastigheten har 2 våningsplan med 2 fräscha lägenheter om 3 rum och kök (95kvm). Ljusa och trevliga lägenheter med öppen spis, charmig trädgård, bra källarutrymmen och tvättstuga

Efter 7 månaders väntan har vi nu fått bygglovet som gör att vi påbörja arbetet med att lägga ett nytt tak och en ny fasad, fortsätta med totalrenoveringen av alla lägenheter och balkonger. Även en ny vindslägenhet kommer att byggas